· 

Workshops in Maribor Slovenië

Voor de vierde keer ben ik dit jaar uitgenodigd door de eigenaren van ART TRADE, BEAD SI winkels en organisatoren van Europark Creatief Evenement  Primoz Hocevar en Mihaela Vindis om Pergamano workshops te geven. Dit jaar geef ik hier voor het eerst ook een workshop Stippen op Porselein
Zondagavond 10 maart ben ik vanaf Schiphol naar Frankfurt gevlogen. Maandagmorgen om 8.05 uur ging mijn reis verder en vloog ik van Frankfurt naar Graz in Oostenrijk. In Graz werd ik opgewacht door de altijd vriendelijke Primoz Hocevar die mij naar mijn hotel in Maribor te Slovenië bracht. Daar had ik 1 uur de tijd om mijn koffers uit te pakken, even kort te douchen en omkleden, spulletjes voor de workshops in te pakken en hup weer in de auto naar Europark waar ik de eerste twee Pergamano workshops mocht geven.
Zoals ieder jaar was er een bijzonder vriendelijke ontvangst door Mihaela, Primoz en de dames van de winkels die in deze week fungeren als assistent/tolk voor mij en alle andere kunstenaars/workshopleiders. 
Mijn workshops waren allemaal uitverkocht dus het was een gezellige drukte met enthousiaste deelnemers en mede door mijn lieve hardwerkende assistente/tolk Anja verliep alles prima. Om 9uur waren we klaar en gingen we samen heerlijk uit eten.
Dinsdag opnieuw 1 mooie Pergamano workshop en daarna voor de allereerste keer in Maribor een workshop Stippen op Porselein gegeven! Veel belangstelling voor deze in Maribor nieuwe manier van porselein schilderen. Het waren weer twee fantastische dagen vooral door de vele enthousiaste deelnemers die allemaal prachtige werkstukken hebben gemaakt.

Gerti Hofman Design

Molenlaan 11

9651 DD Meeden NL

email: gertihofmandesign@xs4all.nl